Tecrübeli teknik adam, "Benim olduğum yerde şike olması mümkün değildi. Korcan çok karakterli bir arkadaşımızdır" dedi.

Şike operasyonu kapsamında Sivasspor'un yeni sezon hazırlıkları için kamp yaptığı Bolu'nun Gerede ilçesindeki Green Park Otel'den sabah 06.30'da Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan kaleci Korcan Çelikay'a Rıza Çalımbay'dan destek geldi. Sivasspor'un tecrübeli teknik adamı Çalımbay, "Korcan'ın böyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Hem kişilik olarak hem de sporcu olarak taktir ettiğim bir arkadaşımız. Bazı ifadeleri için çağırılmış olabilir. Daha önce de Erman ifade için

çağırılmıştı. Ben önemli bir şey çıkacağını sanmıyorum. Böyle bir şeyin olması şunu gösteriyor. Türkiye'de her şey çok iyi şekilde takip ediliyor. Herkesin çok dikkatli olması gerekiyor. Takımda bir oyuncu ifade için bile çağırılmış olsa takım arkadaşlarını olumsuz etkiliyor. Umarım her şey yoluna girer" dedi.

Operasyonun Fenerbahçe-Sivasspor maçı ile ilgili yapıldığı iddialarına da Çalımbay, "Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak şunu açık bir dille söylemek istiyorum. Benim olduğum yerde böyle bir şeyin olması mümkün değil. Biz Fenerbahçe maçında çatır çatır oynadık. Kimse o maçla ilgili bir şey söyleyemez. Biz o maçta çok iyi oynadık. 3 gol attık ve kötü goller yedik. O maçla ilgili olarak art niyet aranmasını kabul edemem" diye konuştu.

www.haber3.com