banner285
02 Mart 2016 Çarşamba 00:04
Fuat Avni: Erdoğan, DDK üzerinden Davutoğlu'nu devre dışı bırakmayı planlıyor

Twitter Fenomeni Erdoğan ve Davutoğlu arasında yaşandığı iddia edilen gerilime ilişkin iddialarda bulundu.

Erdoğan hakkında "Faşist, cadı avı için ve hükümete ayar vermek için de DDK'yı kullanacak. 'Paraleller, hükümet dahil her yerdeler' diyor" diyen Fuat Avni "Başbakanlığa bağlı kurumları DDK'ya denetleterek, Davutoğlu'nun yolsuzluğa bulaşmamış siyasetçi imajını çizmek istiyor" iddiasında bulundu.

Erdoğan'ın DDK üzerinden Davutoğlu'nun devre dışı bırakmaya çalıştığını iddia eden Fuat Avni "Faşist, hukuksuz davranışlardan kaçınan devlet yöneticileri üzerinde DDK vasıtasıyla baskı kuruyor" ifadelerini kullandı. 

Fuat Avni'nin iddiaları şu şekilde:









Kaynak: Haber.sol.org.tr
Son Güncelleme: 02.03.2016 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.