İstanbul’da bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ramazan Çetin (31), İstanbul’da tanıştığı Senem Çetin ile pazar günü köyde yapılan düğünle evlendi.

Düğün gecesi Bartın’da bir otelde kalan çift, dün köye döndü. Alt katta eşiyle birlikte kalan Ramazan Çetin, gece bilinmeyen bir nedenle bağırmaya başladı.

Eşini yatak odasına kilitleyip odadan çıkan Ramazan Çetin evdeki eşyalara sopayla zarar vermeye başladı.

Ramazan Çetin gürültü üzerine üst kattan inen babası Ahmet (60), annesi Adile (60) ve ablası Tümray Çetin'e (37) de sopayla saldırdı. Oğlunun darbeleriyle ağır yaralanan Ahmet Çetin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olaya müdahale eden komşuları tarafından elleri ve ayakları bağlanarak babasının taşındığı ambulansla aynı hastaneye götürülen Ramazan Çetin ise hastanedeki mahkum koğuşunda kontrol altına alındı.

Köy Muhtarı Ersin Değer, Ramazan’ın daha önce İstanbul’da tedavi olduğunu söyleyerek, "Pazar günü düğününü yaptık. Hiçbir şey yoktu. Dün gece bağırışmalar olunc olay yerine gittik. Babasını, annesi ve ablasına sopa ile dövmüş. Eşini de odaya kitlemiş, eşine bir şey yapmamış. Ramazan çok sakin bir insandı. Biz de ne olduğunu anlayamadık" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr