29 Mayıs cinayet gecesi Başakşehir’deki evde eşi Esma Karanfil’i de yaralayan, kayınpederi Kadir Demirel'i öldüren, Cemil Yavuz Karanfil, otomobille Bayrampaşa’daki işyerine gitmiş, cinayet bıçağını burada bırakarak motosikletiyle kaçmıştı.

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetin ardından Karanfil’in bulunabileceği 25 adresi bastı ancak bir sonuç alınamadı.
Cinayetle ilgili istihbarat çalışmasını yoğunlaştıran ekipler, Karanfil’in plakasını söktüğü motosikletle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçtiğini belirledi. Karanfil’in, motosikletiyle Sakarya Sapanca’ya kaçtığı ve ormanlık alanda gizlendiği yönünde bilgiye ulaşıldı.
Bunun üzerine kurulan özel ekip bu bölgede aramalarını yoğunlaştırdı. Ormanlık alanda kaldığı tahmin edilen Karanfil’in bulunması için tarama çalışmasının devam ettiği bildirildi.
Cemil Yavuz Karanfil’in bıçakladığı eşi Esma Karanfil’in hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildiği belirtildi.

Esma Karanfil, polise “Eşimin son dönemlerde maddi durumu iyiydi. Giyimi kuşamı değişmişti. Bir sevgilisi var mıydı bilmiyorum. Çevresi çok geniş bir insan değildi. Nereye gidebileceği yönünde bir şey söyleyemiyorum” demişti. (Hürriyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr