Teknik direktör Jan Olde Riekerink tarafından Adanaspor maçının 60. dakikasında oyundan alınan Yasin Öztekin, yedek kulübesinde hocasının tepkisini çeken hareketlerde bulundu. Yasin oyun alanını sinirli bir tavırla terk etti.

Bu dakikadan sonra Yasin'in yedek kulübesindeki tepkisi dikkatlerden kaçmadı. Milli futbolcu, kenara geldikten sonra formasını çıkarttı ve yere fırlattı.

Yasin Öztekin'in bu hareketleri sonrasında Hollandalı teknik adamın yardımcısı Ayhan Akman, milli futbolcuyu sakinleştirmeye çalıştı.

Yasin Öztekin, yedek kulübesine oturduktan sonra plastik paneli serti bir şekilde yumrukladı. Yasin'in gösterdiği bu tepki sosyal medyada Galatasaraylı taraftarların eleştirilerine neden oldu.

Jan Olde Riekerink de maç sonu basın toplantısında bu konunun sorulması üzerine kısa bir açıklama yaptı. Yasin Öztekin'in oyundan alındığı için tepki gösterdiğini hatırlatan gazeteciye cevap veren Riekerink, 'Yasin'le konuşacağım' açıklamasında bulundu.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde basın toplantısında açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki yıldız futbolcu, sol açıkta daha iyi oynadığını belirterek, "Hocamız, sol tarafta daha iyi olduğumu biliyor ama takımımız için sağ tarafta oynamamı daha uygun görüyor. Çünkü solda Bruma var. Solda oynadığımda birebirlerde daha etkili oluyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Ligde 8 maçta 2 gol kaydeden Yasin, bu sezon toplamda çıktığı 10 resmi maçta 3 gol atmayı başarırken 2 de asist yaptı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr