1996 yılındaki Kardak krizinde Yunan botlarını atlatarak kayaklıklara Türk Bayrağı çeken ekipte yer alan Ergenekon ve Balyoz mağduru emekli Deniz Kurmay Albay Ali Türkşen sosyal medya hesabından referandurumda neden hayır denmesi gerektiği ile ilgili yeni bir paylaşım yaptı.
Türkşen, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde şehit olan 3 aylık evli Uzman Çavuş Gökhan Kılıç'ın babası Mehmet Kılıç'ın babasının fotoğrafını paylaşarak altına şu değerlendirmeyi yaptı:


"Minik Serhan'ımın ben hapisteyken üzerine dilek yazıp pencereden attığı kağıttan uçak ve El Bab'da şehit edilen evladı asla geri gelmeyecek bir babanın sessizliği, yürekleri dağlayan isyanı. Biz evladımla elbet bir gün kavuştuk, öyle ya da böyle,. Şehidimin babasına kavuşamayacağını bilmekse hep bir yanımızı eksik bırakacak. İşte tam da bu yüzden, iftirayla hapse atılan babalar için kağıttan dilek uçakları uçurulmasın, ehliyetsiz politikacıların kararlarıyla evlatlarımız şehit olmasın diye, laik demokratik bir hukuk devleti için, hür yaşayabilmek için, bölünmemek için babamın oğlu gelse #hayır#hayır#hayır diyeceğim" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr