Edinilen bilgiye göre, pop müziğinin önemli isimlerinden şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun içinde bulunduğu otomobil TEM otoyolun Sakarya kesiminde yan yattı. Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun aralarında bulunduğu 3 kişi hafif yaralandı.Ünlü sanatçı Düzce Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Sanatçının müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre TEM otoyolundan Ankara yönüne giden İsmail Serkan Güney idaresindeki 34 ZG 1593 plakalı cip, Yeşilyayla mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yattı. Araçta bulunan şarkıcı Sıla Gençoğlu ile Hande Kızıl ve Büşra Sarıkaya yaralandı. Sürücü Güney ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Hafif yaralanan Gençoğlu ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine, diğer yaralılar Kızıl ve Sarıkaya ise Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

BAŞHEKİM AÇIKLAMA YAPTI
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Zengin, şarkıcı Sıla'nın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Başhekim Zengin, "Genel durumu iyi şu anda. Hayati tehlikesi yok. Dizinde bir problem var, o kadar. Ortopedi bölümünde bir süre gözlemde kaldıktan sonra taburcu olacak" dedi. 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr