Şirket, Avrupa dillerinde yetkin 250 kişi istihdam ediyor, bu ekibini orta vadede 1.000 kişiye çıkartarak sektöre liderlik eden çalışmalarını yaygınlaştırmayı hedefliyor. Teleperformance Türkiye, bu doğrultuda yeni nesil profesyonellere ulaşabilmek üzere yeni bir tanıtım filmi hazırladı.


Türkiye’nin önde gelen dış kaynak CRM ve çağrı merkezi hizmet sağlayıcıları arasında yer alan Teleperformance Türkiye, İstanbul lokasyonunu Avrupa’ya hizmet veren çok dilli bir merkez haline dönüştürmeyi hedefliyor. İstanbul, Uşak ve Trabzon’da bulunan 3 merkezinde görev alan 2000’in üzerinde çalışanıyla müşterilerine hizmet sunan şirket, ana dil seviyesinde Almanca ve İngilizce konuşan 250 çalışan istihdam ediyor. Yakın dönemde Teleperformance Türkiye, bu sayıyı 500’e çıkartmayı planlıyor. Şirketin orta vadeli hedefi ise 1.000 kişilik çok dilli hizmet verebilen bir kadro ile İstanbul ofisini uluslararası bir üsse dönüştürmek.

Bu doğrultuda iletişim faaliyetlerini artıran ve yeni bir tanıtım filmi hazırlayan Teleperformance Türkiye, uluslararası arenadan yetkin ve yetenekli iş gücüne ulaşmak üzere çalışmalar gerçekleştiriyor. Çalışanlarına sunduğu eğitim ve kariyer imkanlarıyla da dikkat çeken şirket, yeni tanıtım filmiyle İngilizce, Almanca, Felemenkçe, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve diğer dillerde müşteri temsilcisi olarak görev alabilecek genç profesyonellere ulaşacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr