Fransa’nın en büyük futbol takımı PSG içerisinde bulunan Thiago Motta adlı futbolcu Barselona'daki maçtan ülkesine döndükten sonra Le Bourget havalimanı çıkışında arabasıyla takımını destekleyen bir vatandaşa çarptı.

İlk maçı kendi evlerinde 4-0 kazandıktan sonra rövanş maçı için Barselona'ya giden PSG oyuncuları 6-1'lik hezimetin ve şampiyonlar liginde elenmiş olmanın moral bozukluğu ile ülkelerine geri döndü. Havalimanına 04.00 sularında ulaşan takımı burada 40’a yakın öfkeli taraftar taraftar karşıladı.Yenilgiyi hazmedemeyen taraftarlarla futbolcular arasında gerginlik yaşandı.



PSG oyuncularından Thiago Motta arabası ile ilerlerken Le Bourget havalimanın çıkışında kendisini protesto eden taraftarlardan birine aracıyla çarptı. İsmi açıklanmayan erkek taraftar, Saint-Denis hastanesinde muayene edildi. Kolundan ve sırtından hafifçe yaralanan taraftar Motta'dan şikayetçi oldu.Bu sabah hastaneden taburcu edilen taraftara doktorlar, istirahat raporu verdi.



Olayda yaralanan kişinin kuzeni yaşananlarla ilgili olarak,"Oyuncuları bekliyorduk, çıktılar. Kuzenim yolun önünde bulunuyordu, Thiago Motta yavaşladı ve sonra aniden kuzenimin üzerine doğru aracını sürdü. O çarpma ile kuzenimin şiddetli bir şekilde yere düştüğünü gördüm." diye konuştu.
Olay sonrası Thiago Motta ve PSG takımından henüz bu konu ilgi bir açıklama gelmedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr