Güzel dilekleri dile getirebilmenin en etkili yolu hediye vermek olduğu için yenilikleri hep hediyeler ile karşılarız. Yeni bir yaş, yeni, bir iş ve elbette yeni bir yıl. Yeni yılda hediyeleşmek

çok eskiden süregelen adetlerdendir. Sevdiklerinize iyilikler dolu bir yıl dilemek için onlara alabileceğiniz uygun fiyatlı hediyeleri sizler için derledik.
 
Kişiye Özel Yeni Yıl Temalı Saat
 
Yeni bir yıl yeni aylar, günler, saatler demektir. Zamanın kıymetini bilmesini dilediğiniz sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz yeni yıl temalı duvar saatleri hem bütçenize hem bütçenize hem de  utlu etmek istediğiniz sevdiklerinize oldukça uygun bir hediye.
 
Kişiye Özel Yeni Yıl Temalı Penguen Kupa Bardak
 
Sevdiklerinize onlara özel hazırlanmış yeni yıl temalı kupa bardaklar hediye edebilirsiniz. Gün içerisinde çay, kahve vs içerken sıklıkla kullanabileceği bir hediye seçmek isterseniz Kişiye Özel Yeni Yıl Temalı Penguen Kupa Bardak tam size göre bir tercih olacaktır.
 
Desenli Dekoratif Kırlent
 
Evin en güzel köşesine yeni yılın en tatlı hediyeleri yakışır!  Desenli kırlentler evlerde yılbaşı coşkusunu yaşatacak.
 
Kişiye Özel Siyah Defter- Kalem Set
 
Kişiye özel hazırlanan defter ve kalem de sevdiklerinize mutluluk verebilecek; sadece onlara özel hazırlanan, benzeri olmayan bir hediye olacak.
 
Kişiye Özel Yeni Yıl Temalı Yılın Çifti Yastık Kılıfı
 
Yılın en tatlı çiftine en tatlı yılbaşı sürprizi sizden gelsin. Özel baskılı yastık kılıfı ile sevdikleriniz başlarını yastığa koydukları her anda sizi gülümseyerek anacaklar.
 
365 Mutlu Gün Defteri
 
Her güne ayrı bir mana sığdırılabilen, günler ilerledikçe motive eden neşeli bir defter! 365 yeni güne 365 yeni mutluluk sığdırabilmek için pozitif düşüncelerle donatılmış harika bir hediye!
 
Midesine düşkün veya tatlı sever yakınlarınız için başka alternatifler arıyor olabilirsiniz. Onlar için de size önerebileceğimiz bütçenize dost hediye seçenekleri mevcut elbette.
 
Kutuda Gülen Yüz Kurabiyeler
 
Sevdiklerinizin yüzünü güldüren lezzetli bir sürprize var mısınız? Neşeli gülen yüz kurabiyelerle oluşturulan bu sevimli kurabiye kutusu sevdiklerinizin hem midesine hem de kalbine hitap edecek bir sürpriz.
 
Mutlu Yıllar Mini Kek Buketi
 
Mutluluk paylaştıkça artar. Sevdiklerinizin doyasıya tat alıp paylaşabilecekleri bir sürpriz yapmak ister misiniz? Cevabınız evet ise kırmızı gül keklerle oluşturulmuş Mutlu Yıllar Mini Kek Buketi tam da aradığınız hediye olacaktır.
 
Lezzet Kutusu Truf Kekler
 
Bir tane yiyenin duramadığı, hediye etmeye kıyamayacağınız lezzetli bir sürpriz! Eşsiz lezzeti ile dillere destan truf kekler şık kutusunda sevdiklerinize hediye edilmeyi bekliyorlar.
 
Sevdiğime Papatyalar Kek Buketi
 
Sevdiklerinize bir buket yenilebilir papatya hediye etmek ister misiniz? Kalp desenli vazosunda sevdikleriniz için özel hazırlanmış taze ve lezzetli kekler, yılbaşı sürpriziniz için en ideal seçenek olacak.
 
Yeni bir yıl yeni umutlar demektir. Sevdiklerimizle birlikte geçirmeyi umut ettiğimiz yeni ve güzel günlerin habercisidir. Hayatımızda yeni bir sayfa açmak, tazelenmek için fırsattır. Siz de bu dileklerinizi sevdiklerinize hissettirmek isterseniz onlara kalbinizi sunabileceğiniz bir hediye alabilirsiniz. Unutmayın, hediyede önemli olan unsur pahada olan ağırlığı değil, hislerinizi dile getirebilmesidir. Herkese sevdikleri ile mutlu yıllar dileriz.
 
Tüm navigasyonlar:
https://www.ciceksepeti.com/site-haritasi
 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr