Oğlunu anlatırken ‘Kartalım’ diyen anne Kadriye Uncu, Tunç’un daha önce Taksim’de bir otelde çalıştığını belirterek, “Geçen yıl Taksim’deki patlamanın ardından ‘Turist gelmiyor’ diyerek işten çıkartıldı. Birkaç ay işsiz kaldı oğlum. Ama hep Beşiktaş mağazasında çalışmak istiyordu. Koyu Beşiktaşlıydı. Form doldurdu, çağırdılar. 4-5 ay önce de çalışmaya başladı. Hayalini yaşıyordu” ifadelerini kullandı.

İşte Beşiktaş'taki saldırının gerçekleştirildiği araç: 12 saat İstanbul turu atmışlar!

BİR GÜN ÖNCE 'SİZİ KIRDIYSAM HAKKINIZI HELAL EDİN' DEMİŞ

Anne Uncu, “Saldırıdan bir gün önce Kartal Yuvası’ndan çay, kahve kupası almış. Arkadaşlarına dağıtmış. ‘Sizi kırdıysam hakkınızı helal edin’ demiş. Ben de şaşırdım. ‘Oğlum neden böyle yapıyorsun?’ dedim. Herkes onu çok severdi. Cenazesinde yüzlerce kişi vardı. Onunla bir kez daha gurur duydum” dedi. Anne Uncu, “Patlamayı evden duydum. Aklıma hemen Tunç geldi” dedi.

Beşiktaş'taki saldırılarda dikkat çeken detay: Polis ilk kez rastladı

"KİMSEDEN BEKLENTİMİZ YOK, ACIMIZI YAŞAMAK İSTİYORUZ"

Milliyet'ten Arif Balkan'ın haberine göre, anne Uncu, başta siyah beyazlı taraftarlar olmak üzere pek çok sosyal medya kullanıcısının ‘aileye yeni bir ev alınması için ellerinden geleni yapacaklarını’ dile getirmesine ilişkin ise “Kimseden şu ya da bu şekilde bir beklentimiz yok. Acımızı yaşamak istiyoruz” dedi.

Ölümle yaşam arasındaki ince çizgi... Sevgilisi telefon etti, hayatı kurtuldu

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr