Samsung W serisi uzun süredir firmanın ürün gamında bulunuyor. Modellerin hepsi ülkemize gelmese de kapaklı telefon sevenler için güzel bir alternatif sunan Samsung W serisi yenileniyor. İşte yeni modelin detaylar.


Samsung W2017 Veyron geliyor!
Uzun süredir söylentileri ortaya çıkan Samsung Veyron bu sefer daha güçlü iddialar ile karşımızda. Grand Prix’ten esinlenilen isimle gelecek olan telefon, geçtiğimiz yıl da piyasaya çıkmıştı.
Teknik özellikleri itibariyle Samsung Galaxy S6 ile aynı özelliklere sahip olarak duyurulan Samsung W2016 bu sene ise Galaxy S7’nin teknik özellikleriyle gelecek.
Qualcomm Snapdragon 820 yongası, 4 GB RAM ve Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle beklenen telefonun ilk etapta sadece Çin’de satışa çıkacağı düşünülüyor.
Zauba’dan gelen bilgilere göre yeni modelde 4.2 inç büyüklüğe sahip iki adet (biri kapağın içerisinde diğeri ise dışında) Super AMOLED ekran kullanılacak. Kamera tarafında ise yine Galaxy S7’nin kamera donanımını göreceğiz. Arka tarafta 12 MP OIS destekli ana kamera, ön tarafta ise 5 MP çözünürlüğe sahip özçekim kamerası bekleniyor. Cihazın fiyatına ilişkin olarak şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Android 7.0 Nougat Alacak Samsung Modelleri Belli!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr