20 Nisan'da İstanbul'daki evinde sinir krizi geçiren, Bağcılar'da özel bir hastaneye kaldırıldıktan sonra ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilen Şafak Sezer’in, hastaneden çıktıktan sonra evinde çekilen ilk görüntüleri 'Renkli Sayfalar' programında yayınlanmıştı. Ünlü komedyen, herkesin merak ettiği sinir krizi nedenini yine aynı program için anlattı.

Son olarak doktorların tedavi sürecini uzatmasına rağmen hastaneden kaçmaya çalıştığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Şafak Sezer, geçirdiği rahatsızlıkta, 12 yıllık birikim ve en yakın arkadaşının ölüm yıldönümünün etkili olduğunu söyledi.

"DELİRSEM HERKESİ ISIRIRIM"

Birçok komedi filminde başrolü oynayan ve yönetmenliğini yapan Sezer, "Delirmedim. Delirsem buradaki herkesi ısırırım herhalde. Son 12-13 yıldır sinema ve televizyona yoğunluk verdim. Kafam dolu açıkçası. Güler yüzümü göstermek istiyorum ama hiç görünmüyor. Bu sefer hep sinirli tarafım görünüyor. Beni insanlar yarı seviyor, yarı sevmiyor. İnsanım ben de, bazen sinirlerim bozulabiliyor. 12 yıllık bir birikimle ve çocukluk arkadaşımın ölüm yıldönümü olduğu için birtakım şeyler yaşandı" ifadelerini kullandı.

ŞEKER KOMASINA GİRDİ

Uçankuş'ta yer alan habere göre; yıllardır görmediği ablasıyla görüşen ve bu görüşme sırasında aşırı heyecanlanan Şafak Sezer, bir anda panik atağa kapıldı. Şekerinin düştüğünü zanneden Sezer, toparlanmak için iki dilim çilekli pasta yiyince tam tersi komaya girdi. Hemen hastaneye kaldırılan Sezer’in şekerinin 540 olduğu görüldü.

Şeker komasına giren ünlü oyuncuya hemen müdahale yapılırken, bu kez kalbine giden damarlar tıkandığı için ikinci kez stent takıldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr