Süper Lig'de oynayacakları Gaziantepspor maçı öncesi kameraların karşısına geçen Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, bugün görevine son verilen yardımcısı Orhan Atik hakkında yönetimin bir açıklama yapacağını belirtti.

¨Orhan Atik benim yardımcım ve yönetimimiz bu konu ile ilgili gereken açıklamayı yapacaktır. Ayrılık kararını yönetim aldı.¨

"ALIŞTIM"

Hollandalı teknik adam, ¨Eleştiriye hazır olmam lazım, artık buna alıştım. Benim için olan takımım, tüm amacım takımımı daha iyi yere getirmek. Siyah atkım giysem, 'Niye beyaz giymiyorsun?' diyecekler, bunlara alıştım.¨ diyerek kendisine yöneltilen eleştirileri yanıtladı.

"DERBİ DERİNDEN YARALADI"

¨Fenerbahçe maçındaki mağlubiyet bizi derinden yaraladı. Baktığınız zaman 4 maçın 3'ünü kaybettiğimiz bir dönemden çıktık. Daha sonra iyi reaksiyon gösterdik, Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarını kazandık. Fenerbahçe'nin önündeyiz, Beşiktaş'la puan farkımız 3. Özgüven kazanıyoruz.¨

"BEN DUYMADIM"

Galatasaray yönetiminin yeni teknik direktörü arayışın için menajerlerle iletişimde olduğu sorusuna Riekerink, ¨Ben öyle bir şey duymadım¨ diyerek cevap verdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr