Kaza öğle saatlerinde merkez Sarıçam İlçesi Kürkçüler Mahallesi'nde meydana geldi. Hafriyat taşıyan 30 yaşındaki Remzi Aba yönetimindeki 01 B 9965 plakalı kamyona sola dönüş yaparken aynı yöne giden Ozan Atalay'ın kullandığı 01 BZT 37 plakalı motosiklet çarptı. Ozan Atalay ile beraberindeki arkadaşı Ali Güngör, kamyonun altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti. Aba, gençlerin öldüğünü anlayınca olay yerinden kaçarak polise teslim oldu.

Acı haberi alarak olay yerine gelen yakınları, 2 gencin cansız bedenleriyle karşılaşınca sinir krizleri geçirdi. Askere gitmeye hazırlanan Ozan Atalay'ın nişanlısı Melike, olay yerindeki yakını bir kadını cep telefonundan aradı. Telefonu gösteren genç kadın, "Melike arıyor, ben şimdi Melike'ye ne diyeceğim, öldüğünü nasıl söyleyeceğim?" diye gözyaşı döktü. Kadın telefonu göğsüne bastırıp arayana cevap vermedi.

Olay yerindeki çalışmaların ardından Ozan Atalay ile Ali Güngör'ün cesetleri otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kaza sırasında kamyonun altında kalan ve üzerinde 'Nasihat istersen ölüm yeter' yazılı parçalanmış motosiklet ise yakınlarına teslim edildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr