Süper Lig'de Antalyaspor'a 4-2 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Perreira revizyona gitme kararı aldı. Zaman Beklenen performansın altında kalan isimlerin kızağa çekileceği ve Samandıra'ya yeni kuralların getirileceği belirtildi. Bu kararların alınmasının arkasında ise Başkan Aziz Yıldırım var.
Deneyimli çalıştırıcı, Antalyaspor maçı sonrası “Bizimkiler lig bitti, tatile geldik zannettiler. İnşallah kendilerine gelip akıllarını başlarına alırlar” ifadeleriyle teknik heyete mesaj göndermişti.
İlk değişiklik ise, hücum bölgesinde yaşanacak. Sezon başından beri beklenen performansı bir türlü yakalayamayan ve yedek kalan Robin van Persie ilk 11'de sahaya çıkacak. Fernandao yedeğe çekilecek.
Sezon başında 7 milyon Euro karşılığında büyük umutlarla transfer edilen Ozan Tufan da kesik yiyecek. Adaptasyon sürecini atlatamayan genç yetenek, Diego'nun yerine şans yakaladığı karşılaşmalarda vasatın altında kalması Pereira'nın bu kararı vermesinde etkili oldu.
Kanarya'da son uyarı ise, Portekizli yıldız Nani'ye. Skor açısından takıma katkı sağlamasına karşın bencil oyunu ve savunmaya katkı yapmamasıyla göze batan 28 yaşındaki yıldızın çok top kaybetmesi nedeniyle deneyimli teknik adam tarafından uyarılacak. (Zaman)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr