Beşktaş Kulübü Başkanı Fikret Omran, Vodafone Arena hakkında iddialı açıklamalarda bulundu ve taraftarlara da birçok müjde verdi.
"Bu stadı mimarımızla çizerken çok stat gezdik" diyerek sözlerine başlayan Orman, "Maç izlemedik, stat gezdik. Ben maçı her haftasonu izliyorum" diye konuştu.

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Fikret Orman, çim teknolojisinin de en üst düzeyde olduğunu belirterek, rakiplerine de göndermede bulundu. "Stadımızdaki çim dünyanın en iyi teknolojisi. Dünyada eşi benzeri yok şu anda. Bizim sayemizde de herkes stat nasıl olur öğreniyor." diye konuşan Orman, önümüzdeki hafta A takımın Arena'da antrenman yapacağını müjdeledi.
Fikret Orman ayrıca, "Sosyal medyada konuşanlara bakıyorum, Passolig olunca stada gelenlerin listesi oluyor, hiç maça gelmemişler. Bizi hep halk takımı, her şey bedava diye yansıttılar. Türkiye'nin en klas, saray takımı Beşiktaş'tır" diyerek sitem etti.

Son olarak yeni stadın farklı özelliklerinden bahseden Fikret Orman, "Müzemiz interaktif olacak. Çocuklar artık forma falan görmek istemiyor. Hologramların olacağı bir şey olacak. Statta düğün salonu olacak. Benden çok nikah şahitliği isteniyor. Gelsinler Arena'da düğünlerini yapsınlar" dedi.

"RUHUM MÜSDE ETMEZ"

"Stadı herhangi bir ezeli rakibinizle paylaşır mısınız?" sorusuna ise ilginç bir cevap veren Orman, "Şu an benim ruhum buna müsaade etmez..." diyerek kapıları kapattı.

Vodafone Arena ile ilgili bir kitap yazacağını da belirten Beşiktaş Başkanı, "Bilic'i, Daum'u, Toshack'ı, Milne'i, Lucescu'yu, eski futbolcuları, hepsini açılışa çağıracağız" diyerek kulübün efsanelerine şimdiden davet gönderdi.

GÖKHAN TÖRE'YE TEPKİ

Gökhan Töre'yle sezon sonunda yolların ayrılacağı haberlerini kesin bir dille yalanlayan Orman, "Sizi şerefimle temin ederek söylüyorum. Beşiktaş ve Gökhan Töre'yle alakalı yapılmış hiçbir anlaşma yoktur. Gökhan'ın satılıp satılmayacağına Beşiktaş yönetim kurulu karar verir. Ben öyle hesap içinde hareket etmem. Tek hesabım var, Beşiktaş'ın şampiyonluğudur. Değeri olan hak ediyorsa satılır. Beşiktaş'a kâr getirecekse satılır" dedi.

Gökhan Töre için "Sevdiğimiz bir arkadaşımız" ifadelerini kullanan Fikret Orman, "Beşiktaş ona sahip çıktı. Beşiktaş alacaklıdır. Bizden evvel 3 kulüpte oynadı, oynadığı maç sayısı 3 maç yoktur. Beşiktaş'ta direkt kadroda oynadı. Kendisi de iyi bir oyuncu. Şu anda şampiyonluk yolunda Beşiktaş'a destek vermesi lazım. Ertuğrul Karanlık'la verilen fotoğraflardan hoşlanmadım. Beşiktaş takımının bir tane doktoru var. Sarper Hoca da iyi bir doktordur. Beşiktaş bu sene hiç sakatlık yaşamıyor. Bunun sebepleri ve cezaları varsa herkes ödeyecek. Beşiktaş'ta herşey sitemine göre yapılır. Burası Langaspor değil. Gökhan da gelip bir an evvel formasını almaya çalışacak. Beşiktaş'ın şampiyonluğu için çalışsın, dua etsin" uyarısında bulundu.

"GOMEZ GİDEBİLİR, ÖLÜM DEĞİL"

Terör olayları sonrası yabancı futbolcuların çekinmesi üzerine konuşan Orman, "Gomez gelirken de terörden korkmuştu ama terör her yerde. Kalmak isterse kalır, gitmek isterse gider. Ölüm mü yani? Demba Ba'yı sattık, daha iyisi geldi. Gomez giderse daha iyisi gelir. Ama kalmak istiyor. Ben de istiyorum. " diye konuştu.

TRANSFER YAPILACAK MI?

Fikret Orman: "Tolgay bir yıldız, Quaresma, Sosa, Oğuzhan, Gökhan, Kerim, Olcay hepsi yıldız. Yıldıza ihtiyacımız var diye transfer yapmayız. Burası Katar, Çin öncesi bir lokasyon değil. Beşiktaş'ta oynamak için bir adam ölecek. Ricardo geldi bana evime dönmek istiyorum dedi. Dön dedim. Bir adam burayı evi olarak görüyorsa ona ihanet etmem. Burayı kimseye araç olarak kullandırtmam. Burası amaç. Buraya baktığın zaman gözünden yaş gelmesi lazım. Olmadığı sürece yıldız olsa da onu transfer etmem."

Gökhan Töre'den tartışma yaratan fotoğraf!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr