Üniversite öğrencisi A.T’nin, Taksim’deki bir kafenin işletmecisi Erol K. tarafından dakikalarca dövüldüğü ileri sürüldü. A.T, boğazını sıkan, kafasını defalarca duvara vurduğunu iddia ettiği Erol K’nin elinden kaçarak kurtuldu. Polise gittiğinde ise “aranızda halledin” diye geri gönderildiğini söyledi. Erol K’nin ortağı Avaz B’nin ise genç kadının çığlıkları duyulmasın diye mekândaki müziğin sesini açtığı iddia edildi. Darp raporu alan kadın, bugün savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

‘Yalnız uyuyamıyor’

A.T. geçen cuma günü yaşanan şiddetin ardından günlerdir yemek yiyemiyor. Yalnız uyuyamıyor. Erol K. ile bir buçuk yıldır beraber olduklarını dile getirerek, “Son günlerde aramızda sorunlar vardı. O gün konuşmak için işyerine gittim. Tartışmaya başladık. Birden boğazımı sıktı. Kafedeki diğer kişilerin araya girmesiyle boğazımı bıraktı. Nasıl olduğunu anlamadığım bir anda elleri ile kafamı tutarak duvara vurmaya başladı. Kaç kez vurduğunu hatırlamıyorum bile. Kanlar içinde kaldım. Korkup kafeden kaçtım.”

Kafeden koşarak çıktıktan sonra Erol K’nin peşinden geldiğini kaydeden A.T, “Polis noktasına gittim. Polisten onu yakalamalarını istedim. Polis, ‘Gençler kendi aranızda halledin’ dedi. Polis Erol’u tutarken koşup evime geldim” diye konuştu.

Kafenin ortaklarından Avaz B’nin A.T’ye tehdit mesajları attığı ileri sürüldü.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr