Fenerbahçe geride bıraktığımız sezon başında çok büyük transferlere imza atmıştı. Hedefte üç kupa vardı. Aziz Yıldırım en az ikisinin alınacağından son derece emindi. Bazen maç öncelerinden prim vaat ettiği oldu. Bu primler sadece futbolculara değil personele de yansıdı. Peki sonrası?

Sarı-Lacivertliler, Avrupa’ya erken havlu attı, UEFA’da istenilen olmadı, ligi Beşiktaş’a Türkiye Kupası’nı Galatasaray’a bıraktı.

Yıldırım, teknik direktör Vitor Pereira ve futbolcularla konuşmaz, Samandıra’ya gitmez oldu. Şimdi yeni sezon başlayacak, sorunlar çok büyük. Bazı haberler var ki; iç acıcı değil. İşte birini aktarayım. Aziz Yıldırım, futbolcularına olsun, personeline olsun geçen sezon ödediği primleri şimdi taksitlerle maaşlarından kesiyormuş.Sanırım bu bir ceza olmalı.

İsmail’den özür ve teşekkür

İsmail Köybaşı dün basın toplantısıyla kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Toplantıda Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarında kendisinin içinde bulunduğu Sarı-Lacivertlilere yönelik küfürlü tezahüratın sorulması üzerine, 27 yaşındaki futbolcu, “Camialar arasındaki rekabetten ötürü, Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarında istemeden de olsa bazı görüntülerin içinde bulundum. Taraftarların isteğiyle bu tür şeyler olabiliyor ancak ben o görüntülerin içinde istemeden oldum. Bundan rahatsızlık duydum. Bu yüzden Fenerbahçe camiasından özür diliyorum” dedi. Bu arada Martin Skrtel bugün saat 14.00’te Ülker Stadyumu’nda imza atacak.

Öte yandan Şampiyonlar Ligi’nde bu sene de ön eleme oynamak zorunda olan Fenerbahçe’nin rakipleri bugün belli oluyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr