NTV Spor'da Aralık 2015'ten bu yana devam eden işten çıkarılma dalgasına kapılan son isim Türk futbolunun efsane isimlerinden Metin Tekin oldu.

İlk olarak 17 Aralık 2015 tarihinde birçok çalışanla yollar ayrılmış ve NTV Spor Radyo ile yayın hayatını dijital platformda sürdüren ntvsporexpress gazetesi kapatılmıştı. Kanaldaki ikinci büyük deprem ise Mart 2016 itibariyle yaşanıyor.

AĞUSTOS AYINDA KAPATILACAK

Futbolmedya.com'un haberine göre, Euro 2016 ve Rio Olimpiyat Oyunları'nın ardından kapatılması ve NTV bünyesine alınması beklenen NTV Spor'da işten çıkarılanlar arasına Metin Tekin de eklendi. Birleşmenin, yapılan reklam anlaşmalarının sona ermesinin ardından, Ağustos ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

IRMAK KAZUK, ÖZGÜR BUZBAŞ, ALİ ECE...

Doğuş Yayın Grubu bünyesinde 2008'den bu yana yayın hayatını sürdüren NTV Spor, kanalın zarar ediyor olması gerekçesiyle kapatılacak. İşlerine son verilen isimler arasında Özbür Buzbaş, Irmak Kazuk ve Burcu Hakyemez Dal'ın yanı sıra; Güntekin Onay'ın eşi Serra Onay, spor yorumcusu Ali Ece, prodüktör şefi Murat Erpek, editör Cem Durak, prodüktör Taygun Kontaytekin ve Gülfem Akdoğan, yönetmen Tolga Tezcanoğlu, kameraman Çağlar Tercim ve spiker Mehmet Sevinç de yer alıyor.

NTV SPOR YALANLADI

Öte yandan Twitter üzerinden resmi bir açıklama yayımlayan NTV Spor, kanalın kapatılacağı yönündeki iddiaların doğru olmadığını savundu. Açıklamada "Son günlerde sosyal medya ve basın organlarında yer alan "NTV Spor kapanıyor" içerikli tüm haberler asılsızdır. Kamuoyuna duyurulur." ifadeleri yer aldı. (goal)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr