Sarı - Kırmızılılar gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürdü.

Pankartlı mesaj

Galatasaraylı seyirciler maç öncesinde Muslera dışında hiçbir oyuncuyu destek için tribüne çağırmadı. Taraftarlar maç öncesinde Sarı - Kırmızılı futbolcular için, “Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk” yazılı pankart açtı.

 Bruma’dan rekor

Bursaspor karşısında fileleri havalandırıp ön plana çıkan Bruma kariyerinde ilk kez bir sezonda 10 gole ulaştı. Portekizli yıldız, Galatasaray’ın bu sezon ligde deplasmanda attığı gollerin 11’ine katkı sağladı (8 gol-3 asist). Bu sezon 13. asistini yapan Sneijder, Süper Lig oyuncuları arasında bu alanda ilk sırada yer alıyor.

Dursun Özbek tribünde

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, uzun süre sonra ilk kez İstanbul’daki Beşiktaş ve Fenerbahçe derbileri hariç deplasmandaki bir maçı tribünde izledi. Sarı - Kırmızılı futbolcular hayatını kaybeden Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral için kollarına siyah bant taktı.

Hakan 8 hafta sonra

Tudor, Galatasaray’ın başına geçtiği 21. haftadan sonra Bursaspor karşısında ilk kez stoperde Hakan Balta’yı 11’de oynattı. Semih’in sakatlığı nedeniyle kadroda olmaması nedeniyle Balta 8 maç sonra sahaya çıktı.

Penaltı isyanı

Bursasporlu Ertuğrul’un 27. dakikada ceza sahası içinde topa elle yaptığı müdahalede hakem Halis Özkahya penaltı vermedi. Sarı - Kırmızılı oyuncular, pozisyona itiraz etti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr