Galatasaray'ın Uruguaylı yıldız kalecisi Fernando Muslera, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.


Fernando Muslera, kurtardığı penaltıyla ilgili olarak, "Penaltılar %50-50'dir. Önemli olan kendine güvenmeniz. Benim penaltılarda kendime güvenim sonsuz. Atan kişinin vücut pozisyonu önemli. Bir yere atabilir, sağa veya sola. Siz de ona göre bir seçim yaparsınız. Sonra gideceğiniz yere %100 gitmeniz gerekiyor. Ben de öyle yaptım, %100 gittim ve kurtardım. Keşke Fenerbahçe maçında da kurtarabilseydim, o maç olmadı. Bugün penaltıyı kurtardım." dedi

"HEDEFİMİZ AÇIK, ŞAMPİYONLUK!"

Kasımpaşa maçı öncesi, soyunma odasında takım arkadaşlarıyla sözleştiklerini söyleyen Muslera, "Hedefimiz çok açık, şampiyonluk! Bunun için maçları kazanmanız gerekiyor. Rakiplerimiz puan kaybı yaşadı, bizim 3 puan almamız gerekiyordu. Buradan puan cetvelinde 3. ayrılmamız gerekiyordu, bunun için birbirimize söz verdik ve istediğimiz galibiyeti aldık." ifadelerini kullandı.

."DOMİNANT OLAN TARAF BİZDİK"

Maçı yorumlayan Muslera, "Top bizde kaldı maçta, pozisyonlar bulduk. Maçta dominant olan, topa sahip olan taraf bizdik. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirdik. Bugün altın değerinde 3 puan aldık." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr