Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam ATV ve A Haber ortak yayınında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu da hedef almıştı. "Sen şimdi hukuk içerisinde bundan sonra acaba Türkiye'de yönetim içinde bulunanlarla nasıl bir araya geleceksin. Sen bir defa benim kapımı çalamazsın. Kapattım kapıyı" diyen Erdoğan, "Sen Barolar Birliği'nin Başkanısın. Yani hukuk nedir bunu bildiğini iddia eden bir kurumun başkanısın. Böyle bir şey yapamazsın" demişti.

METİN FEYZİOĞLU: SİZİN İÇİN ÜZGÜNÜZ SAYIN CUMHURBAŞKANI

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine yanıt verdi.

Metin Feyzioğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Hayır diyecek olanları terörist olmakla suçladığınız için sizin için üzgünüz sayın Cumhurbaşkanı. 16 Nisan yaklaştıkça, malesef bu saldırıların dozu artmış, akıl ve mantık ölçüsü iyice şaşmıştır.

Yoksa siz sadece futbolcular ve bir takım TV kanallarından program kapan sanatçılar 'evet' dediğinde mi alkışlıyorsunuz. Bir tek onların mı düşüncesini açıklama hürriyeti var.

Bizi sanırım sizden ikbal bekleyen bazılarıyla karıştırdınız. Devlet kapısı benim gibi düşünmeyene kapanmıştır cümleniz, anayasa değişikliğiyle nasıl bir devlet yapısı hayal ettiğinizin göstergesidir.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr