Başta Gökhan Gönül ve Arrda Turan olmak üzere birçok önemli futbolcunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut, Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğlulları'nın transfer komitesinden alınarak Dış İlişkiler Sorumlusu yapılması sürecinde kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Spor yazarı Turgay Demir'in "Durduk yere Torunoğulları'nı pasifize edip Ahmet Bulut ve Metin Korkmaz gibi menajerlere teslim olmak rezalet" şeklindeki sözlerine A Spor canlı yayınına bağlanarak yanıt veren Bulut, özellikle Mario Gomez transferine yönelik çarpıcı ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ı karıştıran 'menajer lobisi' iddiası!

Ahmet Bulut, "Benim transfer yapmak için yöneticilere ihtiyacım yok. Atınç'ı 6'ya satan benim,Demba Ba'yı 6'ya getirip 13'e sattım. Tolgay Arslan'ı 400 bin Euro'ya Beşiktaş'a ben getirdim. Erdal Torunoğulları'nın önünü neden keseyim. Ne işim olur? Beşiktaş için yaptıklarıma saygı duyulmalı." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ı karıştıran 'menajer lobisi' iddiası!

"GOMEZ'İ GETİREN BENİM"

Beşiktaş yöneticilerinin Mario Gomez transferini İtalya'ya gidip neticelendiremediğini savunan Bulut, "Mario Gomez transferini Erdal Torunoğulları bitiremedi. Uçağa bindim, gittim; 1.000 avroya ben getirdim. Mario Gomez, sözleşme bitiminden önce opsiyonun kullanılmasını istemedi. Opsiyonu kullanacak olan ben değilim, kulüp. Ben kulüp adına nasıl karar vereyim?" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la bir sorunu olmadığına da değinen Bulut, "Benim Fenerbahçe Kulübü'yle hiçbir sorunum yok. Gökhan Gönül için Aziz Yıldırım benimle görüşmedi ama başkaları görüştü." ifadelerini kullandı. (goal)

Beşiktaş'ta Torunoğulları görevden alındı... İşte yeni görevi!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr