Spor Toto Süper Lig'in 25'inci hafta maçında Medipol Başakşehir, sahasında Kardemir Karabükspor ile 3 - 3 berabere kaldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi takımın gollerini 16. dakikada Doka, 50. dakikada Edin Visca ve 59. dakikada Emmanuel Adebayor kaydetti. Karabükspor'un golleri ise 28. dakikada penaltıdan Yevhen Seleznyov, 48. dakikada Andriy Bliznichenko ve 77. dakikada Paul Papp'tan geldi.

Medipol Başakşehir bu beraberlikle 1 maç eksiği bulunan Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde 53 puanla ikinci sırada yer aldı. Kardemir Karabükspor ise 34 puanla 9. sırada kaldı.

Ligde dış sahadaki tek galibiyetini 15 Ekim 2016'da alan Karabükspor, 2017 yılında deplasmandaki ilk gollerini attı.

Medipol Başakşehir, maçın 16. dakikasında Caiçara'nın asistinde Doka ile öne geçti.

Karabükspor, 28'de Yevhen Seleznyov'un penaltı golüyle skora denge getirdi. İlk yarı 1-1 bitti.
Konuk ekip, 48'de Andriy Bliznichenko ile öne geçmeyi başardı. Bu gole hemen cevap veren Medipol Başakşehir, Edin Visca'nın 50'deki sayısıyla skora yeniden denge getirdi. 59'da sahneye Emmanuel Adebayor çıktı. Medipol Başakşehir'in devre arasında kadrosuna kattığı dünyaca ünlü Togolu santrfor,

Edin Visca'nin asistinde golünü attı ve skoru 3-2'ye getirdi. Karabükspor, 77'de Paul Papp ile tabelayı 3-3 yaptı ve maçın skorunu ilan etti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr