Dr. Priscilla Chan ile evli olan Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, ikinci bebeklerini bekledikleri haberini, Facebook hesabından duyurdu. 32 yaşındaki Zuckerberg, “Priscilla ve ben, bir kız bebek daha beklediğimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Zuckerberg’in açıklaması şöyle:

“Ben üç kız kardeşle büyüdüm ve bana akıllı, güçlü kadınlardan öğenmeyi öğrettiler. Onlar sadece benim kız kardeşlerim değil, aynı zamanda en iyi arkadaşlarımdı. Performans, müzik, spor, yemek yapma ve kariyerlerinde başarının kitabını yazdılar. Bana, nasıl rekabet edilip sonrasında nasıl birlikte gülüneceğini gösterdiler.

Priscilla, iki kız kardeşle büyüdü ve ona ailenin, başkalarını önemsemenin ve çok çalışmanın önemini öğrettiler. İlk nesil üniversite öğrencileri olarak, sağlık alanındaki kariyerlerinde ve işte birbirlerini desteklediler. Sadece kardeşlerin anlayabileceği, kendi aralarında çok fazla espri var.

Hepimiz, hayatımızdaki kadınlar - kız kardeşler, anneler ve arkadaşlar- nedeniyle daha iyi insanlarız. Küçüğümüzü beklerken sabırsızlanıyoruz ve bir başka güçlü kadın büyütmek için elimizden geleni yapacağız.”

 

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr