Başkan Mergen'in ekibinde yer alan ancak daha sonra yönetim içinde yaşanan anlaşmazlıklar yüzünden istifa eden Hasgönüllüler ve Büyükdere'nin geçen yıl "Görevi kötüye kullanma, muhasebe kayıtlarında hile yapma, devleti zarara uğratma ve kulüp tüzüğüne aykırı hareket etme" iddialarıyla yaptığı başvuru üzerine savcılık soruşturma başlatmış, üzerine atılı suçları işlediği iddiasıyla Başkan Abdullah Mergen hakkında iddianame hazırlanıp dava açılmıştı. Manisa 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk duruşması 24 Mart Cuma günü yapılacak.

Öte yandan pazar günü deplasmanda lider Eskişehirspor'la karşılaşacak siyah beyazlı ekip hazırlıklarını tam kadro sürdürüyor. Teknik direktör Sait Karafırtınalar, bundan böyle her maçın final havasında geçeceğini belirterek, "Eskişehir'e galibiyet için gideceğiz" dedi.

BAHATTİN'DEN GOL SÖZÜ

Bu sezon attığı 6 golle Manisaspor'un en skorer oyuncusu olan Bahattin Köse, Eskişehirspor deplasmanı öncesi iddialı konuştu. Eskişehir'de sahaya 3 puan için çıkacaklarını söyleyen Bahattin, şunları söyledi:

"Sait hocam, ilk günden bu yana bana güveniyor. Ben de onun güvenine layık olmaya çalışıyorum. İkinci yarıya iyi başladım ve 3 maçta 4 gol attım. Takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oluyor. Gökhan ve İsmail geldikten sonra hücum gücümüz arttı. Bir forvet, gol attıkça açılır, özgüveni artar. Son haftalarda kendime güvenim tam. Eskişehirspor'a da gol atacağıma inanıyorum."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr