Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta maçında Konyaspor deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'u 3-2 mağlup etti.

Aykut Kocamanlı Konyaspor, 2-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve durum 2-2 oldu ama maçta son noktayı Vukovic koydu ve Konyaspor, Alanyaspor'u 3-2 mağlup etti.

GOLÜ ATTI OYUNDAN ATILDI

Maça hızlı başlayan Konyaspor 18. dakikada Berkan Emir'in kendi kalesine attığı golle durumu 1-0'a getirdi. Baskısını devam ettiren konuk ekip 35. dakikada Bahic ile farkı 2'ye çıkardı. Konyaspor'da 2. golü atan Bahic, gol sevincini abartılı yaşadığı için 2. sarı karttan oyun dışında kaldı ve Konyaspor maçın 38. dakikasında sahada 10 kişi kaldı.

3 DAKİKADA 2 GOL 

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan Alanyaspor maçta 1 kişi fazla oynaması sebebiyle dengeyi kurdu ve Konyaspor kalesine ilk yarıya nazaran daha çok yüklenmeye başladı. 56 ve 59. dakikalarda bulduğu gollerle durumu 2-2'ye getiren Alanyaspor, uzun süre maçın böyle devam etmesini sağladı. Dakikalar geçtikçe oyundan Konyaspor yorgunluk sebebiyle oyundan düştü ve ev sahibi oyuna hükmetmeye başladı ama 3. golü bir türlü bulamadı.

Dakikalar 90'ı gösterdiğinde Konyaspor'da Skubic'in pasıyla ceza alanında topu alan Vukovic, Omerou'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem maçın son dakikasında konuk ekip lehine bir penaltı verdi. Topun başına geçen Vukovic topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu tayin etti.

Bu sonuçla birlikte Konyaspor puanını 20 yaptı ve 6. sırada haftayı tamamladı. Alanyaspor ise 14 puanla 11. sırada kaldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr