Selfie çekmek artık hemen herkesin günlük rutini olmuşken, girişimciler bu fırsatı kaçırmadı. Selfie çubukları, geniş açılı kamera lensleri, giderek büyüyen ön kameralar derken artık üreticiler bile özçekim odaklı akıllı telefonlar üretmeye başladı. Ancak karanlık ortamlarda çekilen fotoğraflar için halen daha yeterli bir çözüm yok.


Özellikle karanlık ortamlarda çekilen fotoğrafları aydınlatmak için ilginç bir çözüm olan LuMee, ünlüler tarafından da tercih edilmeye başlandı. Kim Kardashian’ın da memnun kaldığını söylediği ürüne ait detaylar sizlerle.
LuMee nedir?
Ürün en kaba tanım ile bir akıllı telefon kılıfı. Ancak sıradan bir kılıf değil. Telefonunuzun kenarlarına denk gelen kısımda şerit halinde LED ışıklar bulunuyor. Bu ışıklar sayesinde karanlık ortamlarda çekilen fotoğraflar daha belirgin oluyor. Zifiri karanlıkta bile fotoğraf çekmek kolaylaşıyor. Yukarıdaki karşılaştırmada sol tarafta LuMee kullanılmadan çekilen bir selfie görüyorsunuz. Sağ tarafta ise bu ışıklı kılıf kullanılıyor.
Kendi içerisinde dahili pili olan ürün, telefonunuzun bataryasını da kullanmıyor. iPhone 5, 5s, iPhone 6, 6 Plus, 6s ve 6s Plus, Galaxy S6 gibi popüler cihazlar için bu kılıfı bulabilirsiniz.

Lucifer, Yeni Sezon Onayını Kaptı!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr