30 Kasım’da Samsun Hayal Kahvesi’nde sahne alan Kerimcan Durmaz’ın sahne aldığı mekanda arbede çıktığı gece Durmaz’ın silahlı saldırıya uğradığı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı.

Hafif yaralandığı iddia edilen Durmaz, Twitter’ın en çok konuşulan gündemine girdi. Ekşisözlük’te de Kerimcan Durmaz’a saldırı başlığı açıldı.

Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan eğlence mekanında meydana gelen saldırı sonrası ayak bileği burkulan Kerimcan Durmaz, Renkli Sayfalar’a telefonla bağlanarak durumu hakkında bilgi verdi.

İşte Kerimcan Durmaz’ın kendi ağzından yaşananlar:

“PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLENDİM”

“Hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşıyorum ve şaşkınım, psikolojik olarak da etkilendim çünkü her şey bir anda oldu. Dj kabinindeydim, bir anda menajerim ve güvenliğim yanıma gelerek beni ortamdan uzaklaştırdı. Bu sırada çıkan arbedede merdivenlerden inerken de ayağım burkuldu. Sosyal medyada hakkımda yazılanlar doğru değil. Sağlığım yerinde, sadece ayağımda biraz ağrı var ve bir süre dinleneceğim. Mekanda kuru sıkı silah atılmış, ancak ben duymadım. Dışarıya çıkarıldıktan sonra silah atılmış. Belki bundan sonra koruma tutabilirim bilmiyorum. Şimdi hastanedeyim ve buradaki tedavimin bitmesinin ardından eve gideceğim. ”

(Sözcü)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr