Samsun’da sahne aldığı mekanda saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz, yaşadığı darp olayını basından saklamaya çalışmış, olayda sadece ayak bileğinin burkulduğunu söylemişti.

Ancak olayın son derece ciddi olduğu bir gün sonra ortaya çıkmış, saldırganların Kerimcan Durmaz’ı hedef aldığı kalabalık bir grup tarafından darp edildiği ortaya çıkmıştı.

Elmacık kemiğinin kırıldığı ve burnuna da ciddi bir darbe aldığı söylenen Durmaz’ın Amerika’ya gideceği ve İşte Benim Stilim’deki jüri üyeliğinden de ayrılacağı iddiaları ortaya atılmıştı.


KERİMCAN DURMAZ’IN BUNDAN SONRAKİ ADIMLARI

Hakkında çok sayıda iddia ortaya atılan Kerimcan Durmaz’ın Amerika’ya gitmeyeceği sadece birkaç hafta için işlerine ara verdiği söylendi. TV 8’de yayınlanan İşte Benim Stilim programında jüri üyeliğini ise yapmaya devam edeceği açıklandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kerimcan’ın ablası ise Durmaz’ın darp raporu için çekildiği söylenen ve basına servis edilen fotoğrafının gerçeği yansıtmadığını, Kerimcan Durmaz’ın bir cilt bakımı için gittiği mekanda çektiği ve snapchat hesabından paylaştığı bir kare olduğunu söyledi.

Kerimcan Durmaz'a saldıranlar teslim oldu... "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bahçeli'ye sesleniyoruz"

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr