Olay bugün saat 14.30 sıralarında Kayseri CHP Kayseri Kocasinan İlçe binasının bulunduğu Sivas Caddesi'nde meydana geldi. CHP Gençlik Kolları üyelerinin broşür dağıttığı standa gelen Ahmet Y. ve Ufuk G., "Biz evetçiyiz. Siz niye hayır dediğinizi bize anlatın’’ diyerek  partili gençlere sataştı. CHP'li gençler Kaan Y. ve  Sinan K. ile tartışmaya giren  Ahmet Y. ile Ufuk G. ısrar edince tartışma sertleşti, ardından yumruklaşma başladı.

Çevredekiler müdahale ederek tarafları ayırırken, yüzlerinden ve çeşitli yerlerinden yaralanan CHP'li Kaan Y. ve  Sinan K. ile onlara sataşan  Ahmet Y. ile Ufuk G., Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ayakta tedavi edilen 4 kişi rapor aldı ve emniyetteki ifadelerinde karşılıklı şikayetçi oldu. Taraflar hakkında 'darp' ve 'Tehdit' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.
Talas İlçesi'nde perşembe günü esnaf ziyareti sırasında bir kişinin bıçaklı saldırı girişimiyle karşılaşan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, partili gençler  Kaan Y. ve  Sinan K.'yi ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Olayı kınayan Arık, bunun tahrik sonucu meydana geldiğini söyledi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr