Dört gün önce ortadan kaybolan ve yakınları tarafından polise kayıp başvurusunda bulunulan, inşaat tadilat ve dekorasyon üzerine firması bulunan Burak Erkan'ın, kamyonetini bugün saat 09.00 sıralarında Emin Anter Bulvarı Kızılağaç Kavşağı yakınlarında, meslektaşı olan arkadaşları tarafından park edilmiş olarak bulundu. Bunun üzerine bölgedeki ormanlık alanda araştırma yapan arkadaşları, ilk eşinden bir çocuğu bulunan ve 6 ay önce bir bankanın Bodrum şubesinde yönetici olan başka bir kadınla ikinci evliliğini yaptığı öğrenilen Erkan'ı ağaca asılı olarak bularak, durumu 112 ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Erkan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kendisi de daha önce yine bir bankada üst düzey yöneticilik yaptığı belirtilen Erkan'ın aracında yapılan araştırmada, bir mektup bulundu. Bazı kişilere borçlu olduğu anlaşılan işadamının 'Kardeşim' diye başlayan mektubu, maddi konuda destek istediği birine gönderilmek üzere hazırlandığı anlaşıldı. Ancak, Erkan'ın kardeşi olmadığı için mektubu kimse yazdığının araştırıldığı bildirildi.

Erkan'ın cesedi, nöbetçi Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından ön otopsi için Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Erkan'ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedinin Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi. İntihar olarak değerlendirelen olayla ilgili polisin soruşturması sürüyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr