Venezia Mega Outlet içerisinde 15 gün boyunca devam edecek olan karnavalın ayrıntıları düzenlenen basın toplantısı ile paylaşıldı. Gürsoy Yatırım Holding İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç ile Venezia Mega Outlet Genel Müdürü Cenk Hayırlıoğlu'nun Venezia ve etkinlikle ilgili bilgileri sunduğu toplantıda, karnavalın açılışını yapacak olan İtalyan şefi Danilo Zanna da yer aldı.

Farklı bir şey yapmak adına bu projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Gürsoy Yatırım Holding İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç, "Farklılaşma adına kişilerin rahatça alışveriş yapabileceği, keyif duyabileceği güzel bir alışveriş merkezi yaptık. Burası yaşamın içinde olan bir yer. Aslında 10 bine yakın kişi de burada yaşıyor, çalışıyor çünkü hem konut hem de ofisler var" dedi. Projelerde sadece ticari odaklı yaklaşım içinde olmadıklarının altını çizen Saraç,"Biz yaptığımız projelere sadece ticari odaklı bakmıyoruz, hizmet verdiğimiz alanda bir katma değerin peşindeyiz. Türkiye’ye ve Türk insanına hizmette bir yenilik katmanın peşine düştük ve sonucunda şu an olduğumuz yerdeyiz.Bundan sonrada yapacağımız her projede bu yaklaşımımızı sürdüreceğiz. Son olarak eklemek istediğim; temalı AVM’lerle ilgili de uluslararası alanda oldukça yoğun talepler alıyoruz, Cezayir, Cidde, İran Hindistan'dan temalı AVM talepleri alıyoruz. İstanbul yeni havaalanında yapılması düşünülen outlet AVM ‘ye de talibiz" diyerek sözlerini noktaladı.

"VENEDİK'TE 100 LİRAYA EV VERİYORUZ"

Venezia Mega Outlet Genel Müdürü Cenk Hayırlıoğlu ise Venedik Alışveriş Karnavalı ile ilgili şunları söyledi:

"Venezia Mega Outlet gondollarıyla, kanallarıyla Venedik'i İstanbul'a getirmişti.  Şimdi de yapacağımız karnavalla Venedik'in ruhunu İstanbul'a getiriyoruz. Venedik Karnavalı'ndan esinlendiğimiz şovlar, konserler ve indirimler olacak. Yani karnaval ruhuyla alışveriş ruhunu birleştiriyoruz. Bu sene ilkini gerçekleştireceğimiz karnavalımızı geleneksel hale getireceğiz. Umarım herkes keyifli vakit geçirir.Karnavalın sürprizlerinden birisi de, Venedik'te 100 liraya ev veriyoruz. Venezia Mega Rezidans'tan bir evi talihli bir misafirimize vereceğiz. 13-28 Mayıs tarihleri arasında her 100 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı olacak. Haziran'ın ilk haftası da çekiliş sonuçları açıklanacak ve evi hemen teslim edeceğiz."  

 

 Kaynak: Cumhuriyet.com.tr