Bursa'nın İnegöl İlçesi Hamidiye Mahallesi'nde yaşayan evli ve 2 çocuk annesi Gülser Durgut, geçen 18 Temmuz sabahı, oğlu E.'yi annesine bırakarak çalıştığı Ağaç İşleri Sanayi Sitesi'ndeki işyerine gitti. Akşam eve dönmeyen eşi Gülser Durgut'a telefonla da ulaşamayan Mehmet Durgut, polise kayıp başvurusunda bulundu. Geçen iki aylık süre içerisinde genç kadının izine rastlanmadı, arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Eşini sokak sokak aradığını belirten, görenlerin emniyete bildirmesini isteyen Mehmet Durgut, “Evden çıkarken oğlumuzu da annesine bırakıyor. Ondan sonra işe gitmek üzere çıkıyor evden. Akşam saatleri olunca haber alamayınca kendisinden endişelendim. Telefonunu da aradım ama kapalıydı. Ulaşamayınca emniyete kayıp başvurusunda bulundum. Bir gün sonra da savcılığa başvuru yaptım. O günden sonra sokak sokak aradım. Fakat herhangi bir ize rastlamadım” dedi.

ÇOCUKLARIM ANNESİZ KALDI

Çocukları 6 yaşındaki E. ile 8 yaşındaki E.'nin annesiz kaldığını belirtip gözyaşı döken Durgut, “İki çocuğum da anneye muhtaç yaşta. Onlarla ilgilenmekte zorlanıyorum. 60 günden bu yana çalışmıyorum. Çocuklarımla ilgilenmeye çalışıyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum” diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr