Akıllı telefon dünyasının en ikonik serisi iPhone, bu akşam 9. Nesli ile karşımıza çıkacak. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus olarak adlandırılan iki model bekleniyor. Telefonların teknik özelliklerine ilişkin çok sayıda iddiayı daha önce gündeme taşımıştık. Şimdi ise kutusu karşımızda.


İşte karşınızda iPhone 7 kutusu!
Baidu’da yayınlanan iki fotoğraf, Apple iPhone 7 kutusunu işaret ediyor. Söylentilerin bir kısmı, bu kutu fotoğrafları ile doğrulanmış durumda. Rose-altın versiyonuna ait olan kutudan cihazın arka yüzü açık bir şekilde görülebiliyor. iPhone 7’nin tasarımına ilişkin detaylar da bu şekilde büyük ölçüde doğrulandı.
Fotoğraf, küçük yani 4.7 inç boyuta sahip iPhone 7’ye ait. iPhone 7 Plus’ın kutusu burada yer almıyor. Kutuyla ilgili dikkat çeken ilk detay, kutunun ön yüzeyinde, telefonun arkasının yer alması. Apple uzun bir süredir kutu tasarımlarında cihazın ön yüzeyini gösteriyordu. Burada bir değişikliğe gidilmiş.
İkinci bir fark ise kutu içeriğinde olacak gibi duruyor. Cihazın altında sadece iki adet alan bulunuyor. Eski iPhone modellerinde kulaklık, şarj adaptörü ve Lightning kablosu olmak üzere üç alan yer alıyordu. Ancak bu kutuda sadece iki alan bulunuyor. Bir tanesinin şarj adaptörü olduğu kesin ancak diğer alanın ne olacağı şüpheli. Kutunun yanında ise sadece “iPhone” yazısı dikkat çekiyor. “iPhone 7” olarak belirtilmemiş. İlgili fotoğrafları haberimizin içerisinde görebilirsiniz.

Yeni Philips TV’lerde OLED, HDR ve Perfect Pixel teknolojileri standartları yeniden yazılıyor

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr