2014 yılında lanse edilen ancak çıkışı Nisan 2015’e kadar sarkan Apple Watch an itibariyle dünyanın en popüler akıllı saati. Hızla 10 milyon kullanıcı barajına yaklaşan saat için yenilenme vakti geldi. İkinci nesil Apple Watch ne zaman duyurulacak?


İkinci nesil Apple Watch çıkış tarihi
İkinci nesil Apple Watch için beklenen çıkış tarihi aslında yılın son çeyreğiydi. iPhone 7’nin duyurulması beklenen Eylül ayında cihazın yenilenmesi bekleniyordu. Ancak son günlerde Apple tarafında yaşanan gelişmeler çıkış tarihini daha erken bir takvime çekmiş olabilir.
DigiTimes isimli haber sitesinin iddiasına göre ikinci nesil Apple Watch yine Nisan ayında geliyor. Yani Nisan 2016’da Apple Watch 2 karşımıza çıkabilir. Bu sefer cihaz tek başına duyurulmayacak. Çok konuşulan iPhone 5se ve yine beklenen cihazlardan iPad Air 3 de yeni Apple Watch ile birlikte duyurulacak. Bu iddiaların çıkış noktası olarak Quanta Computer işaret ediliyor. DigiTimes, Apple’ın saat konusunda artık Foxconn ile çalışmayacağını, Quanta Computer’in yeni partnerlerden biri olacağını iddia ediyor. 2016 yılının ikinci çeyreğinde akıllı saat sektöründe önemli atılımlar bekleniyor.

LG, 60 Milyon Sınırını Geride Bıraktı!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr