Çin'in Beijing Guoan takımında forma giyen milli futbolcu Burak Yılmaz, Nişantaşı'nda trafik nedeniyle bir halk otobüsü şoförü ile tartışmıştı.

Görüntüleri dün ortaya çıkan tartışma sonrasında konuşan İETT şoförü Orhan Çimen, "Burak cama eliyle vurdu. Hemşehrim niye vuruyorsun dedim. Sonra üstüme yürüdü. Bana vurmaması için sopayı çıkardım. Aşağı indiğinde geri koydum. Bizde vurma yok. Caydırma amaçlı kendimizi koruyoruz. Arabanın önüne geçti. Sürekli küfürler yağdırdı. Zorla götürdüler. Arabayı duraktan çek dediğimiz için kızmış. Ben de arabanın önünde durdum. Ben durdukça sinirlendi. Başka yerde olsam sopayla vururdum ama arabadaydım. Sopa olmasaydı bana vuracaktı. Görünce geri gitti. O bana vurana kadar ben vurmazdım. Kimse tutamadı. Arabanın içinden neden çıkıyorsun? Arabanın önüne geldi. 2-3 tane güvenlik onu tuttu" demişti.

ŞOFÖR: LİSANSIMI İPTAL EDECEKLER

Burak Yılmaz'dan şikayetçi olduğunu söyleyen şoför Çimen, "Normalde yarın sabah servise çıkacaktım fakat beni merkeze çağırdılar. Yarın lisansımı iptal edecekler" ifadelerini kullanmıştı.

İETT AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili olarak İETT de bir açıklama yaptı. İETT tarafından yapılan açıklamada, Burak Yılmaz ile tartışan otobüs şoförünün işine son verilmediği açıklandı.

İETT'nin Twitter'daki destek hattından yapılan açıklamada şöyle denildi: "Burak Yılmaz ile ÖHO şoförü arasında yaşanan tartışma sonucu ilgili şoförün işine son verilmemiştir. Tahkikat süreci devam etmektedir.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr