Vildan Kandemir (28), Kütahya’da 5 Ağustos 2015'te tartıştığı eşi Mustafa Kandemir’i (29) göğsünden bıçakla yaralamıştı. Genç kadın gözaltına alınmadan önce kanlar içerisinde görüntülenmişti.  Bıçakladığı eşinin ardından gözyaşı döken Vildan Kandemir, polislere eşinin kendisine sürekli olarak şiddet uyguladığını bu nedenle onu bıçakladığını söylemişti. Vildan Kandemir bir süre cezaevinde tutuklu olarak kaldıktan sonra tahliye olmuştu.


BARIŞIP BİRLİKTE YAŞAMAYA BAŞLADILAR

Sağlığına kavuşan Mustafa Kandemir ile Vildan Kandemir barışarak tekrar birlikte yaşamaya başladı. Ancak dün gece evde alkol aldıkları belirtilen çift arasında saat 04.00 sıralarında tartışma çıktı. Mustafa Kandemir av tüfeğiyle eşi Vildan Kandemir’e 5 el ateş edip kaçtı.

BAŞKA SUÇLARDAN DA KAYDI VAR

Silah sesi üzerine apartman sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri av tüfeğiyle vurulan Vildan Kandemir’in ölmüş olduğunu belirledi.

Genç kadının cenazesi otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kaçan Mustafa Kandemir’i yakalamaya çalışıyor.

Öte yandan Mustafa Kandemir’in çeşitli suçlardan poliste suç kaydığının olduğu öğrenildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr