Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Bülent Tulun, A Spor'da sarı-kırmızılıların transfer girişimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Tulun, teknik direktör olarak Hollandalı hocaları Dursun Özbek'e önerdiğini belirtti ve geçen sezon başında Berbatov'un da düşük bir rakama gelebileceğini söylerken; "Dursun Özbek sınıf arkadaşım. Bana bazen bir şeyler soruyor. Bu sene Dursun Özbek'e Hollandalı hocaları önerdim. Dick Advocaat'ı, Martin Jol'ü de söyledim. Berbatov'u da geçen sezon önermiştim, bonservisi elindeydi" dedi.

"RIBERY'DE HATAMIZ VARDI"

Sarı-kırmızılılardan Marsilya'ya giden ve daha sonra Bayern Münih'e transfer olan Ribery'nin gidişinin kendi hataları olduğunu itiraf eden Tulun, "Ribery bedelsiz gönderilmedi. Bizim hatamız, yönetim hatası. Adamın parasını ödeyemedik" açıklamasını yaptı.

"FATİH TERİM TERCİHİ YANLIŞ OLUR"

Tulun ayrıca, "Bence Galatasaray'da Fatih Terim tercihi yanlış olur. Hem milli takım hem başa oynayan takım çalıştırmak çok efektif olmaz. Konsantrasyon azalır. " dedi. Terim gitmeden Mancini ile anlaşıp anlaşmadıkları sorusuna, "Fatih Terim ayrılmadan Mancini ile görüşmedik. Fatih hoca ayrılınca lig başlamıştı. Boşta, oraya uyacak kaç kişi bulunur ki? Mancini vardı" sözlerini kullandı.

RYAN DONK ELEŞTİRİSİ

"Donk, 6 numara değil stoper. Donk'un transferi hatadır" açıklamasını yapan Tulun, bu oyuncunun gereksiz transfer olduğunu da kaydetti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr