Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Yürümek istiyorum yardım edin" çağrısında bulunan fanatik Fenerbahçe taraftarı olan Rabia Armutçu'yu İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen ile Başkan vekili Necati Karanlık Rabia'yı ziyaret ederek moral verdiler.

"KIZIMIZI YÜRÜTMEMİZ GEREKİYOR"
Mustafa Düzen basında çıkan haberler üzerine Rabia'nın durumu hakkında Fenerbahçe yönetim kuruluna konuyu aktardıklarını belirterek, "Rabia'nın haberi olmadan genel merkeze konuyu ilettik. Rize maçı öncesi yönetim kurlumuz konuyu gündemine alıp görüştü ve Fenerbahçe Genel Koordinatörü Tamer Yelkovan bey beni aradı. Ne yapmamız gerektiğini sordu bende bu kızımızı yürütmemiz gerektiğini söyledim.
Hem iyi bir Fenerbahçe taraftarı hem 19 yaşında hayalleri var. Mutlaka hayallerine kavuşturmamız hayata döndürmemiz gerekiyor dedim. Bununla ilgili evrakları ve detaylı bilgi almak üzere geldik" dedi.
Fenerbahçe camiası olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade eden Mustafa Düzen, "Medikal Park hastanelerini de bu konuda bilgilendireceğiz. Onların sponsorluğunda kızımızı ayağa kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. Hayata küsmesin, bir Fenerbahçeli olarak ayakta dimdik dursun.

"CUMHURİYET ÇOCUĞU ASLA YIKILMAZ"
Bir cumhuriyet çocuğu Atatürk Çocuğu, Fenerbahçe Çocuğu inşallah elimizden geldiği kadar ona yardımcı olacağız. İnşallah onu yürüteceğiz, hayata bağlayacağız daha güzel yerlere gelmesini sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.
Çıkan haberlerden sonra kendisini daha güçlü hissettiğini söyleyen Rabia Armutçu, "Bu durumuma rağmen kendimi daha güçlü hissediyorum. Başkanımın dediği gibi Cumhuriyet çocuğu asla yıkılmaz. Dimdik ayaktayım ne kadar ayağa kalkamasam da. Fenerbahçe spor kulübünden, en çok kaleci Volkan ile görüşmek isterim. Volkan abiyi çok seviyorum inşallah onunla görüşürüm" diye konuştu.
Rabia'nın bu sözleri üzerine dernek başkanı Mustafa Düzen, “Fenerbahçe inşallah şampiyon olacak. Şampiyonluk gecemize de inşallah seni oraya yürüterek getireceğiz. O geceye de Volkan'ı da getirmeye çalışırız. Getiremezsek te biz seni oraya götürür görüştürürüz yine. Sen moralini yüksek tut" şeklinde konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr