Deplasmanda Krasnador'a mağlup olan Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda deplasmanda İngiltere'nin Manchester United takımına 4-1 kaybeden sarı-lacivertli ekip, daha sonra çıktığı Manchester United (2-1), Zorya (2-0) ve Feyenoord (1-0) mücadelelerini kazandı. Deplasmanda Krasnodar'a 1-0 yenilen Fenerbahçe, hem rövanş için avantaj yakalayamadı hem de 3 maçlık galibiyet serisini sürdüremedi.

Mücadeleyi 1-0 kaybeden Fenerbahçe, aynı zamanda Avrupa kupalarında 16 maç sonra gol sevinci yaşayamadı.Son olarak geçen sezon UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda deplasmanda 0-0 sona eren Ajax maçında fileleri havalandıramayan sarı-lacivertli ekip, daha sonra yaptığı 16 maçta en az bir kez gol attı.

RUSYA DEPLASMANINDA GALİBİYETİ YOK

Fenerbahçe, Rus takımlarıyla deplasmanda yaptığı 4. maçtan da galibiyet çıkaramadı.
Sarı-lacivertli takım, daha önce dış sahada Rus takımlarıyla yaptığı 3 maçtan 2 beraberlik, 1 yenilgiyle ayrıldı. Rus ekipleriyle 4. randevusuna Krasnodar karşısında çıkan Fenerbahçe, rakibine 1-0 yenilerek, bu istatistiği bozamadı.

İLK ŞUT 67. DAKİKADA 
Fenerbahçe, Krasnodar kalesinde tehlikeli atak geliştiremezken, ilk şutunu 67. dakikada çekti.
Mücadelenin ilk yarısında rakip kaleye şut atamayan sarı-lacivertli ekip, ilk şutunu Moussa Sow ile çekti. Senegalli golcünün 67. dakikadaki etkisiz vuruşu, kaleci Kritsyuk'ta kaldı.Fenerbahçe, kalan bölümde attığı 2 şutta da Krasnodar kalesinde tehlike oluşturamadı.(Ntv spor)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr