Trabzonspor'un sözleşme teklifini kabul etmeyenn Mehemt Ekici için Fenerbahçe ve Galatasaray bir kez daha karşı karşıya geldi.

Gurbetci oyuncunun durumunu uzun süredir takip eden Galatasaray, Fırtına’nın 1.8 milyon Euro’luk önerisini reddeden Ekici’ye yıllık 2 milyon Euro teklif edip olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

Yıldız ismi, 31 yaşındaki Selçuk İnan’ın yerine monte etmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar, yapılan prensip anlaşmasını ön protokole döküp işini garantiye almak istese de Trabzon cephesinden gelen son hamle her şeyin rengini değiştirdi.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE'NİN KAPISINI ÇALDI

Aslan’ın kendileri ile görüşmeden oyuncusuyla temasa geçmesinden rahatsız olan Bordo-Mavililer, sürpriz bir şekilde Fenerbahçe’nin kapısını çaldığı iddia edildi.

Sezon sonunda bedava gidecek olan Ekici’yi devre arası için Sarı-Lacivertliler’e öneren Trabzonlu kurmaylar, yetenekli orta sahaya karşılık olarak “Aatif’ı bonservisiyle, bir oyuncuyu da kiralık verin” teklifinde bulundu.

Orta alana takviye arayışı içerisinde olan Fenerbahçeli yöneticiler, bu öneriye sıcak bakarken Aatif’ın, Trabzon’a gitmeye şimdilik yanaşmadığı belirtildi.

Kiralık isim için ise Fernandao, Stoch veya Salih’in gündemde olduğu bildirildi.

Öte yandan Ekinci'nin babasının Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a gittiği öne sürüldü.

BEŞİKTAŞ DA DEVREYE GİRDİ İDDİASI

Hürriyet gazetesinin Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar da resmi Twitter hesabindan, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra Beşiktaş da devrede olduğunu öne sürdü. Transferin açık arttırmaya doğru gittiği için Fenerbahçe'nin transferden vazgeçebileceğini öne süran Ercanlar, herşeyin 2-3 saate netleşeceğini de belirtti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr