Fenerbahçe şike davasında Yargıtay’dan da aklanırsa harekete geçecek. UEFA’ya karşı açılacak davaya Fenerbahçe Sportif AŞ’de kâğıtları olan tüm iştirakçilerin davet edileceği öğrenildi. Bu süreçte “şike lekesi” yüzünden yatırımcıların zararlarının karşılanmasının isteneceği bildirildi. Bu arada şike davası süresince ısrarla, “Bu bir kumpastır” diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın karşısında duran isimler ile bunun siyasi bir dava olmadığını iddia eden bazı Fenerbahçelilerin kulüp üyeliğinden atılması gündeme geldi. Fenerbahçe’nin resmi ulaşım partneri Gürsel Turizm, futbol takımının kullanması için Mercedes- Benz Türk’e yeni otobüs sipariş etmişti. Travego model otobüs, cuma günü düzenlenecek bir törenle Sarı-Lacivertliler’e teslim edilecek. Yeni otobüste kurşun geçirmez camlar yer alıyor.

FIFA’dan para talebi

Fenerbahçe, milli takımda sakatlanan ve yaklaşık 1.5-2 ay sahalardan uzak kalması beklenen Ozan Tufan için, FIFA’nın Kulüpleri Koruma Programı’ndan yararlanmanın hazırlığını yapıyor. FIFA’dan 800 bin Avro ile 1.2 milyon Avro arasında tazminat alınması söz konusu.

Lens’te sorun

Sağ arka adalesinde 1. derecede yırtık tespit edilen Jeremain Lens’in tedavi sürecinde problem çıktı. Ağrıları artan Lens’e yeni tedavi uygulanacak. Advocaat, M.United deplasmanında oyuncusuna şans vermeyi düşünüyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr