UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş'ın İsrail'in H. Beer-Sheva takımıyla 16 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Son 32 Turu ilk maçını İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek. Beer Sheva şehrindeki Turner Stadyumu'nda TSİ 23.05'te başlayacak karşılaşmada Martin Atkinson'un yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Adam Nunn olacak. 

KRASNODAR- FENERBAHÇE MAÇINA SLOVAKYALI HAKEM

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Krasnodar - Fenerbahçe karşılaşmasını Ivan Kruzliak yönetecek. Sarı-lacivertlilerin Rus ekibi Krasnodar ile deplasmanda oynayacağı mücadele 16 Şubat Perşembe günü TSİ saat 19.00'da başlayacak. UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda mücadele eden sarı-lacivertlilerin Rusya'da oynayacağı karşılaşmada Slovakyalı hakem Ivan Kruzliak düdük çalacak. Slovak hakemin yardımcılıklarını Martin Balko ve Toma Somolani yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Tomas Mokos olacak. 

OSMANLISPOR'A FRANSIZ HAKEM

İSTANBUL () - UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Osmanlıspor'un Olympiacos ile oynayacağı mücadelede Ruddy Buquet düdük çalacak.
UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Osmanlıspor'un Yunanistan'ın Olympiacos takımıyla 16 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Son 32 Turu ilk maçını Fransa Futbol Federasyonu'ndan Ruddy Buquet yönetecek. TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşmada Buquet'in yardımcılıklarını Frederic Cano ve Cyril Gringore yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Eric Danizan olacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr