İlk etabı büyük bir ilgi ile karşılanan 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın final maçlarının biletleri satışa çıktı.



31 Ağustos-17 Eylül 2017 tarihleri arasında ülkemizin D Grubu ve final maçlarına ev sahipliği yapacağı, yılın en büyük basketbol organizasyonu olarak kabul edilen; 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın D Grubu maçları Ataşehir Fenerbahçe Arena, final karşılaşmaları ise Sinan Erdem Arena’da gerçekleşecek.

Basketbol severler, Sinan Erdem Arena’da oynanacak final aşaması karşılaşmalarının biletlerini Biletix’ten, 67 TL’den başlayan paket fiyatlarıyla temin edebilecek.

Taraftarlarımızın Desteği Çok Önemli
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, basketbol severlerin 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda verecekleri destekle Ay Yıldızlılarımıza büyük güç kazandıracaklarını söyledi. Türkoğlu ayrıca, “EuroBasket 2017 organizasyonunda halkımızın oyuncularımızı yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Sporculuk hayatımda hep dolu tribünlere oynayan, taraftarlarımızın da desteğini her daim gören biri olmuştum. İnanıyorum ki EuroBasket 2017’de sporcularımız, halkımızdan aynı desteği görecektir” açıklamasında bulundu.

EuroBasket 2017’de Ev sahipliği Yapmaktan Gurur duyuyoruz
Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan EuroBasket ile ilgili olarak; “EuroBasket 2017 organizasyonun D Grubu ve final karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak olmamızı Türk basketbolu için son derece önemli buluyorum. Avrupa’nın en güçlü takımlarının mücadele edeceği bu şampiyonada unutulmaz anlar basketbol severleri bekliyor. Daha önce, bu turnuvalarda oyuncu olmanın heyecanını yaşarken, şimdi ise bu etkileyici organizasyonun kusursuz bir şekilde düzenlenmesi için çalışıyoruz. Kendi taraftarlarımızın önünde milli maç oynamak her zaman ayrı bir gururdur. Halkımızın sporcularımızı yalnız bırakmayacağına inanıyorum. ” dedi.

Finaller Yenilenmiş Sinan Erdem Arena’da Oynanacak
16.000 kişi seyirci kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük spor kompleksi olan Sinan Erdem Arena, yeni skorboard’u, bilgisayar kontrollü senkronize ışık sistemi, yenilenen VIP ve oturma alanları ve her türlü teknik donanımıyla benzersiz bir deneyim sunuyor.

Takımını Takip Et
2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda 9 - 17 Eylül tarihleri arasında final aşamasına katılmaya hak kazanan 16 takım, tüm maçlarını Sinan Erdem Arena’da oynayacak. Son 16, Çeyrek Final, Yarı Final ve Final maçlarında takımını takip etmek isteyen basketbol severler, her tur için önceden yapacakları  80 TL ödeme ile, biletlerini garantiye alabilecekler.

Biletler biletix.com da satışa çıktı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr