Başkan Muharrem Usta’nın geçtiğimiz günlerde görüşme yaptığı takımın yıldızı Erkan Zengin’in maaşında yapılması planlanan fedakarlık konusuna onay verdiği öne sürüldü.

Bir açıklama yapan Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, “Erkan’la görüşmeler olumlu sonuçlanacak. Onun dışında düşük ücret alan (500 bin Lira) Mustafa Yumlu’nun ücreti konusunda ise bir iyileştirme yapacağız” dedi.

KRİTİK ZİRVE

Trabzonspor’u kaostan çıkarmak adına uğraş veren başkan Muharrem Usta ve kurmayları, yarın camianın önde gelen isimleriyle bir istişare zirvesi gerçekleştirecek.

Ramada Otel’de düzenlenecek zirvede Usta yönetiminin göreve gelmesinin ardından yaptıkları ve daha sonra yapılması gereken ileriye dönük adımlar masaya yatırılacak.

Öte yadan Burak Yılmaz ve Engin Baytar’ın Galatasaray’a toplamda 6 milyon 100 bin Euro’ya gönderilmesinin ardından yaklaşık 2.5 milyon TL KDV alacağı kalan ve konuyla ilgili dava açan Trabzonspor’a kötü haber geldi.
Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “Trabzonspor’un Engin ve Burak transferi ile ilgili KDV alacağı için yapmış olduğu icra takibi durdurulmuştur” ifadeleri kullanıldı. (Fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr