Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle 55 yaşında yaşamını yitiren işadamı Hüseyin Doğan son yolculuğuna uğurlandı. 2008'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eski TFF Başkanı Hasan Doğan'ın kardeşi Hüseyin Doğan için Fatih Camii'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. 

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan, kızları Sümeyye Erdoğan ve Esra Albayrak ile damadı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile birlikte katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hüseyin Doğan'ın babası Mustafa Doğan ile Gürmen Group Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür'e taziyede bulundu.  

İŞ VE SİYASET DÜNYASI CENAZEDEYDİ

Törene, Erdoğan'ın yanı sıra başta Doğan ailesinin yakınları olmak üzere Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AKP Milletvekilleri Ali Babacan, Ahmet Hamdi Çamlı, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ,  eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, işadamı Ahmet Nazif Zorlu ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ve yakınları katıldı.

Hüseyin Doğan için helallik alınmasının ardından öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze aracına taşınan tabuta Cumhurbaşkanı Erdoğan da omuz verdi.  

Hüseyin Doğan'ın cenazesi, Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr