'Kim Milyoner Olmak İster?' isimli bilgi yarışma programında sunuculuğu Selçuk Yöntem'den devralan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen oyuncu Murat Yıldırım, tek adam' rejimi getireceği için eleştirilen anayasa değişikliğine 'evet' diyeceğini açıkladı.

Dizilerden bölüm başına 45 bin, yarışmadan aylık 150 bin TL alan Yıldırım "Huzur ve hızlı çözüm için yeni bir sistemin şart olduğunu düşündüğüm için evet diyeceğim. Çoluk çocuğa karışmak istiyorsam devletin bekasına ihtiyacım var. Ben huzurlu bir ortam ve çözüm istiyorum" ifadesini kullandı.

Sabah gazetesine konuşan Yıldırım, söze geçtiğimiz günlerde neden 'Güçlü bir Türkiye için evet' videosu paylaştığıyla başlayarak şunları söyledi:

"Yeni sistemin memleketin hayrına olduğuna inanıyorum. Huzur ve hızlı çözüm için yeni bir sistemin şart olduğunu düşündüğüm için evet diyeceğim. Particilik yerine sistem konuşulsun. Öte yandan çoluk çocuğa karışmak istiyorsam devletin bekâsına ihtiyacım var. Ben huzurlu bir ortam ve çözüm istiyorum. Ne yapabiliriz bunu konuşmalıyız. Ölümsüz olmamalıyız. Gücümüzü, devleti eleştirmeye harcamamalıyız. Ben güzel günlerin geleceğine inanıyorum."

 Evlenmeye doyamadılar

ERDOĞAN KIZ İSTEMİŞTİ

Recep Tayyip Erdoğan, aralık ayında evlenen Murat Yıldırım'a facetime üzerinden Faslı İmane Elbani'yi istemişti. Daha sonra da düğün hediyesi olarak çanta içerisinde büyük bir Kur'an-ı Kerim göndermişti.

Çift İstanbul ve Fas'ta iki ayrı düğün düzenledi.

Oyuncu Murat Yıldırım 'leğende taşıdılar' haberlerine ateş püskürdü

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr