Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Cemiyeti'nin kuruluş yıldönümü töreninde konuştu. Erdoğan törende yaptığı konuşmada, "Köşe yazarı yazmış yazmamış hiç önemli değil. Amerikalı şöyle yazmış, İngiliz şöyle yazmış, Alman böyle yazmış ne yazarsanız yazın. Halk ne diyor asıl olan budur." diye konuştu.

Erdoğan'ın sözleri şöyle:

- Gezi olaylarında bizi karalamak için her şeyi yaptılar.

- Biz PYD, YPG terör örgütü diyoruz, bakınız çok enterasan ABD Savunma Bakanı ayrı, Sözcü ayrı şey söylüyor. Öyleyse bu millet kendi göbeğini kendisi kesecektir.

- Söylüyorum, bu ten bu canda oldukça, bu Ümmet'e ihanet eden kim olursa olsun üstlerine sonuna kadar gideceğiz.

- O kadar enterasan ki ABD'de bir enstitüsüne konferans vereceğim. Bir baktım karşıda PKK bayrakları, bir yanda ASALA diğer yanda paralel devlet yapılanması. Ya bunlar ne zaman dost oldular. Tabii o çok iyi fotoğraf karesiydi, niye? Hala gaflet içerisinde olan o samimi kardeşlerimiz gördüler. Temenni ederim taban-ı ibadet kardeşlerimiz o işlerden kurtulurlar. Dedik ya taban-ı ibadet, ortası ticaret tavanı ihanet!

- Türkiye'yi terör örgütüne yardım ediyor gibi gösterenler, terörist olarak tescillenmişlerdir. Son çeyrek asrın en parlak beyinleri, şahsiyetsiz, kişiliksiz robotlar haline dönüştürülmüştür. Ortaya çıkan bunca ihanet belgesine rağmen hala bu yapının içinde kalmak isteyenlere buradan sesleniyorum. Hiç kusura bakmasınlar, başlarına gelecekleri kabul ediyorlar demektir. Terör örgütünün içinde barınanlara terörist denir. Ne dedik, legal görünüm altında illegal yapılanmada olanlar dedik. Artık illegal terör yapılanması ya da illegal terör örgütü diyecek, bu şekilde üstlerine gideceğiz.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr